Rent a car

Services > Rent a car

Prezentare

Pentru siguranta calatorilor nostri, Geco Fan Travel asigura 1 sau 2 soferi pentru fiecare autovehicul inchiriat, in functie de distanta care urmeaza sa fie parcursa.

Având in vedere experienta conducatorilor auto care efectueaza cursele si autocarele pe care le detinem, va asiguram ca deplasarile se vor efectua in conditii de deplina siguranta si confort.

Tarifele practicate de societatea Geco Fan Travel includ TVA, combustibil, chiria masinii si taxele de drum in Romania.

Nu includ cazarea si masa soferilor, taxele de parcare, taxele de drum externe, taxele de poduri si ferryboat-uri.

Pentru ca ne reprezinta seriozitatea, persoanele care calatoresc alaturi de noi beneficiaza de asigurare de persoane si de bagaje pe toata durata calatoriei, atât in cazul transportului intern, cât si a transportului international.

In cazul putin probabil in care mijlocul de transport ales de dumneavoastra a suferit o defectiune tehnica, avem posibilitatea inlocuirii rapide a acestuia, astfel incât serviciile de transport sa se mentina la standardele optime.


Rent a car:

 

Preluarea grupurilor din orase care nu au aeroporturi si transferarea acestora catre orasele solicitate;

 

Inchirieri pentru evenimente de protocol (participarea la conferinte, simpozioane, evenimente mondene, artistice sau culturale);

 

Primirea delegatiilor oficiale si transportul acestora catre hotel, tinând seama si adaptându-ne la statutul impus de vizita;

 

Intâmpinarea unor parteneri straini cu posibilitatea de a pune la dispozitie conducatori auto vorbitori de limba engleza/franceza/spaniola;

 

Inchirieri in cadrul Bucurestiului (tur de oras, vizitare diverse obiective turistice, mese festive);

 

Turul României in scop turistic sau profesional;

 

Transporturi in scop de afaceri cu ocazia unor evenimente speciale (congrese, vizite oficiale, târguri si expozitii);

 

Asiguram transportul grupurilor catre / de la locatiile in care se organizeaza evenimente precum concerte, petreceri tematice, seminarii precum si concursuri sportive;

 

Inchirieri pentru curse de conventie (transportul angajatilor la/de la locul de munca).


Obiectiv

 

Prin calitatea serviciilor oferite, întelegem preturi avantajoase, informarea corecta si detaliata a clientilor despre varietatea serviciilor de transport, calatoria în conditii de maxima siguranta si comfort, efectuata de soferi profesionisti capabili sa ofere asistenta persoanelor transportate în orice moment.

 

Modelul nostru de afaceri se contureaza în ideea de a oferi servicii de calitate tuturor clientilor, masinile existente în parcul nostru auto, cât si soferii experimentati garantând siguranta transportului si faptul ca suntem un adevarat partener.

 

Pe viitor, compania noastra intentioneaza asigurarea unor servicii complete adresate clientilor sai, precum si dezvoltarea de activitati conexe transportului de persoane, care sa contribuie la sporirea eficientei, dar si la reducerea costurilor operationale.


Galerie foto

Va oferim oferta optima

Consultantii nostri va vor transmite oferta avantajoasa pentru nevoile dvs.