Despre noi

Suntem una dintre cele mai apreciate companii din industrie.

Scopul pentru care a luat fiinta societatea noastra a fost acela de a imbina intr-un mod cat mai placut si util atractiile si serviciile turistice, precum si promovarea turismului romanesc.

Geco Fan Travel SRL a luat fiinta in anul 2005, avand ca obiect principal de activitate transportul de persoane intern si international in regim ocazional precum si pe baza de contracte ferme incheiate cu persoane juridice pentru transportul angajatilor la locul de munca.

Timp de zece ani am crescut putin cate putin achizitionand masini de diferite capacitati precum si de diferite clase de confort, devenind in acest timp un partener redutabil pentru clientii nostrii.

Managementul firmei este asigurat de o echipa dinamica, cu experienta in transportul de persoane, in cadrul caruia deciziile se bazeaza stict pe orientarea catre nevoile clientilor.

Avem preturi competitive pe piata transporturilor de persoane si am continuat sa ne perfectionam si sa ne marim flota de mijloace de transport pana in prezent.

Mai mult, punem permanent experienta noastra in slujba clientilor prin solutii de transport profesionale si cu siguranta vom fi un partener sustenabil si de incredere.


Galerie foto